Kategorier
Okategoriserade

Valet av hantverkare är viktigt vid badrumsrenovering i Göteborg

En badrumsrenovering i Göteborg kräver särskilda hantverkare för att säkerställa att tätskikt och elinstallationer blir säkra. Annars kan man råka ut för både fuktskador och elchocker.

Vid en badrumsrenovering är det enormt viktigt att man använder sig av certifierade hantverkare som är specialiserade på just badrum. Bara då kan man vara säker på att tätskikt och installationer blir rätt. Badrummet utsätts så gott som dagligen för fukt och utan ett fungerande tätskikt drabbas man snabbt av både fukt- och mögelskador. Felaktigt installerad golvvärme eller annan el kan också orsaka brand och i värsta fall även allvarliga personskador. Använder man sig av fel hantverkare eller utför installationerna själv, och det sedan blir fel, får man inte ut någonting på försäkringen. Inför en badrumsrenovering kan man inte bara välja den byggfirma vars offert är lägst, utan man måste även titta på referenser och certifikat.

Kostnadsfri offert inför badrumsrenovering

Bor man i en lite större stad som exempelvis Stockholm och Göteborg finns det gott om byggföretag specialiserade på badrumsrenovering med totalentreprenad. Det betyder att de kan ta hand om hela renoveringen och även hjälpa till att planera badrummet utefter de önskemål man har. Därför kan det vara bra att skriva en lista över vad man vill ska finnas i badrummet och även fundera på vilken stil man vill ha. Ofta kommer byggfirman på ett kostnadsfritt hembesök vid en offertförfrågan och man kan då tillsamman diskutera badrummets utformning. Inte sällan kommer byggfirman också med smarta lösningar och förslag som man själv inte tänkt på. Läs mer om badrumsrenovering på denna sajt: badrumsrenoveringigöteborg.se