Kategorier
Kök

Tålig bänkskiva i laminat

Med en tight budget kan man välja en bänkskiva i laminat. Något som ofta används av designers numera. Ett snyggt och tåligt material som bara är att torka av.

Erika hade gjort det till en sport att renovera lägenheten så billigt det bara gick. Men det var också lika viktigt att det såg snyggt och gärna exklusivt ut. Skåpluckor och lådor hade hon låtit måla om i vitt. Väggarna hade hon själv målat i ljusgrått. Nu skulle hon byta ut bänkskivan som var grå och trist. Det skulle bli en utmaning.

Det var under en fika med bästa vännen som hon äntligen fick svar på sina funderingar. Hon hade pratar om renoveringen och nämnt bekymret med bänkskivan. Väninnan hade nonchalant sagt att det fanns billiga bänkskivor i laminat som till och med designers använde nuförtiden. Erika hade trott hon skojade men det visade sig vara sant.

Snygg bänkskiva i laminat

Efter att ha letat en stund hittade Erika en hemsida där man kunde beställa en bänkskiva i laminat. Hon hittade en vit skiva med ett mönster som var supersnyggt. Billigt var visserligen en överdrift, men bänkskivan i laminat var billigare än andra. Dessutom kunde de måttbeställas online och fraktas till henne och installeras.

Erika gick in och klickade i måtten för den bänkskiva i laminat hon ville ha. Enligt hemsidan skulle det ta cirka tre veckor innan bänkskivan kunde levereras. Samma dag skulle den installeras och hennes kök skulle vara klart. Hon hade klarat sin budget.