Kategorier
Hus

Skräddarsydda nyckelfärdiga hus

När du köpt en tomt och fått bygglov, kan du vända dig till en byggentreprenör av nyckelfärdiga hus. Huset blir helt komplett och skräddarsytt för dig.

Du har kommit över en tomt i bra läge. Du har fått bygglov för ett hus med loft. Ledningar för el, vatten och avlopp är framdragna till tomtgränsen. Du kan börja projektera och bygga, men du har inte tid eller kunnande för att bygga i egen regi. Du kollar på nätet och hittar ett företag som bygger skräddarsydda nyckelfärdiga hus.

Märkligt nog finns det nyckelfärdiga hus som anpassas till en kunds specifika krav. Du kontaktar entreprenören. Vid ett möte presenteras modeller av hus med loft. Inredning till kök och badrum kan du välja helt själv. Det spelar ingen roll om du vill ha golvvärme eller radiatorer till ett vattenburet värmesystem. Du kan även ha uteluft eller din tomtmark som värmekälla i kombination med värmepump.

Byggprocess för kompletta nyckelfärdiga hus

Du och familjen har ett första projektmöte med byggföretaget, som tar sig an bygget på totalentreprenad. Ni går igenom alla detaljer. Familjemedlemmarna har bestämda åsikter om köksinredning och tapetval med mera. Att bestämma sig för värmesystem kräver en noggrann kostnadskalkyl. Eftersom du är miljömedveten ska solceller installeras på taket.

Planeringen är klar. Du får en offert med ett fast pris. Ordern läggs och entreprenören tar över byggprocessen. Byggaren har erfarna byggledare, som ser till att olika hantverkares arbeten blir samordnade. Du och familjen kan tryggt vänta på nyckeln och därefter stiga in i ert kompletta nyckelfärdiga hus.