Kategorier
Bygg & Renovering

Släng skokartongerna och skaffa en platsbyggd garderob i Stockholm

Standardboendet i Stockholm är inte mycket större än en flyttlåda. Men med en platsbyggd garderob får du plats med alla dina skor och slipper kartongfortet.

Om du bor i en vanlig lägenhet i Stockholm är den förmodligen bara lite större än skokartongen som du precis fick hem de nya skorna i. Om du har fler än ett par skor, vilket inte är ovanligt i vårt minst sagt varierande klimat, kan det bli svårt hitta plats för att förvara dem.

Om du dessutom råkar gilla skor och har råkat samla på dig ett helt gäng är det omöjligt att hitta plats för dem allihop. Du står mellan valet att göra dig av med dem eller skaffa en smart förvaring. Men vad är en effektiv garderob när man knappt får plats med en soffa?

Med en platsbyggd garderob kan du beundra allt det vackra

En lösning är att hitta någon som kan skapa en platsbyggd garderob i Stockholm. På det sättet får du en garderob som är unikt anpassad efter din lägenhet och dina behov (läs: alla dina skor). Garderoben kan till exempel passa perfekt in i det där hörnet som ändå är svårt att inreda.

Du behöver inte spara den där skokartongen bara för att kunna stapla alla skorna ovanpå varandra i hallen. Du kan låta installera en platsbyggd garderob istället. Det kommer att se trevligt ut och dessutom kan du bara öppna dörrarna när som helst och beundra din samling. Vad mer behöver man?