Kategorier
Golv

Golvslipning för vackrare trägolv i Göteborg

Ta hand om det gamla vackra trägolvet! Använd en firma i Göteborg som kan golvslipning så kommer golvet få en ny lyster och hålla många långa år framöver.

Äntligen var det dags för match igen, Jonathan hoppades så in i bomben att Frölunda skulle vinna denna gång. Hans rödgröna hjärta klappade varmt för indianerna, stans stolthet när det handlade om hockey. De vita eleganterna RIK var handbollsfavoriterna.

I fotbollen sa han på jobbet att han nog hejade på Blåvitt, Änglarna från stan. Till kompisarna var det makrillarna, det vill säga GAIS. Innerst inne, sedan han var liten, hade hjärtat varit rödblått. ÖIS låg dock inte så bra till längre i serien, så det var inte så många som sa något om dem.

Hantverkare som kan golvslipning

I hockeyn däremot så var det klart som korvspad. Rött och grönt. Det fanns inget annat än Frölunda. Han tog sikte på entrédörrarna till Scandinavium. Självklart var det många andra rödgröna fans här som precis som Jonathan hoppades på vinst idag. Efter många år med säsongsbiljett fanns det flera som han hälsade på inom alla kategorier av folk.

Hantverkare, politiker, ingenjörer och givetvis Volvoarbetare, själv var han IT-konsult. De hade blivit lite som en familj som stod och snackade i periodpausen. För många var det ett skönt sätt att släppa jobbet. I Jonathans fall var det ett skönt sätt att komma hemifrån då familjelivet var intensivt. Detta var hans egentid som han tacksamt tog emot medan frun fick göra sina intressen andra dagar.

Golvslipning av vackra gamla trägolv

Ismaskinen var inne i rinken och snurrade inför den kommande perioden för att spola isen. Jonathan associerade direkt med att de skulle slipa golven i den nya bostaden de precis hade köpt. Helst innan de flyttade in alla sina saker. Han fattade inte hur han skulle fixa det, tänk om nåt blev snett.

Hur skulle man lösa det när man råkat slipa för djupt? Det var vackra gamla trägolv som legat där sedan tidigare ägaren flyttade in på 70-talet. Orörda sedan dess men med jack och märken i så de behövde slipas. Det gick ju inte att göra som ismaskinen och bara spola på lite mer vatten tills hålet var jämnt igen.

Offerter inför golvslipning

Läktaren började fyllas på med folk som köpt dricka och någon korv när han fick se Jeppe. Då slog det honom att Jeppe kanske kände till företag som kan golvslipning i Göteborg. Han var hantverkare uti fingerspetsarna och verkade känna folk överallt. Det var kanske inte så konstigt med tanke på att han verkade arbeta över hela staden.

Jonathan vinkade till sig Jeppe och frågade om han hade något tips. Strax hade han tre nummer till olika golvslipningsfirmor i stan. Bara att välja och vraka hade Jeppe sagt, de var lika trevliga allihop. Imorgon skulle Jonathan kontakta dem och be om en offert. Då skulle han kunna välja den som matchade både jobb och pris för det arbete de ville ha gjort. Tänk att hockeyn inte bara var en sport på plan. Det var en gemenskap för livet också. 

Läs mer information och tips på webbsida: golvslipninggöteborg.com