Kategorier
Bygg & Renovering

Vad är viktigt att renovera i en lägenhet i Stockholm?

Att renovera en hel lägenhet kan vara dyrt. Du kan behöva välja vad du lägger krut på och inte. Du som står inför att renovera en lägenhet i Stockholm kan gärna lägga fokus på kök och badrum.

Även om många människor faktiskt har renovering som en hobby är det många som faktiskt vill slippa renovera lägenhet i Stockholm helt och hållet. Framför allt kök och badrum är sådana där riktiga stötestenar för den som inte gillar byggprojekt och renoveringar. Samtidigt är kök och badrum något som inredningsintresserade spekulanter med varma känslor för renovering gärna kollar in lite extra på visningar. Även om de själva tänker riva ut alltihop så fort de får tillträde till stället efter budgivningen, är ett redan renoverat kök och badrum av snyggt och modernt snitt något som väcker köpglädje. Att renovera kök och badrum innan du säljer kan alltså locka både köpare som räds renovering och köpare som gläds av detsamma.

Renovera lägenhetens kök och badrum för en fräsch känsla

Kök och badrum sänder onekligen en hel del signaler om skicket på lägenheten. Betydligt mer än vad ytskikt och fönster gör. Ett äldre badrum eller kök kan till och med få en annars trevlig lägenhet att kännas direkt ofräsch. Även om du städar så knogarna blöder kommer inte gammalt badrumsporslin skina på det där riktigt rena sättet. Oavsett om du renoverar för din egen skull eller för att maxa vinsten vid en försäljning, är kök och badrum absolut det du ska ha som prioritet.