Kategorier
Golv

Epoxigolv Enköping – ett golv med många fördelar 

Dags att lägga ett nytt golv i er verksamhet i Enköping? Beroende på vilken typ av verksamhet och bransch det handlar om så finns också olika krav på golvet. Vissa kräver ett golv som klarar av hårda dag och ett tungt dagligt slitage, andra verksamheter måste ha ett golv som klarar av exempelvis spill – och en tredje verksamhet vill å sin sida ha ett golv som både klarar av beslastning, men som även ser snyggt och inbjudande ut. 

Ett golv som uppfyller alla dessa krav är ett epoxigolv i Enköping. Väljer du ett sådant till din verksamhet så kan följande fördelar komma med på köpet. 

Fördelar med epoxigolv i Enköping: 

  • Hållbarhet. Ett epoxigolv håller i många, många år och detta utan att tappa vare sig fasthet eller estetiskt uttryck. 
  • Skönhet och flexibilitet. Du kan välja mellan en mängd olika färger och därigenom också skapa ett golv som möter den övriga interiör, design och inredning som finns. Ett epoxigolv i Enköping kan även rama in olika zoner och områden – något som kan underlätta arbetsgången på exempelvis ett lager eller inom industrin. 
  • Klarar påfrestning. Ser man till ett epoxigolv i Enköping så klarar det en enorm påfrestning och enorma tyngder. Det är inga problem att ställa tunga maskiner på det – och heller inte att köra en massa fordon på daglig basis. Ett epoxigolv kan med fördel läggas i exempelvis ett garage och det säger en del om hårdheten. 
  • Klarar av spill. Att man användes epoxigolv i laboratorium och i exempelvis bilverkstäder säger även det ganska mycket. Golvet klarar av spill från kemikalier likväl som från olja och drivmedel. 
  • Hygieniskt. Ett epoxigolv i Enköping läggs utan fogar och skarvar. Det gör att A) det är lätt att städa och B) att bakterier och smuts inte får ytor att växa i. Vilket gör att golvet är utmärkt i mer sterila miljöer som på sjukhus, inom storkök och i livsmedelsbranschen.