Kategorier
Okategoriserade

Drömmen om vattenblänket

En egen pool är en dröm för många husägare. För även om du inte kommer bada i den varje dag, så är det ett smycke och något som lockar besökare. Tänk att få skriva poolparty på en inbjudan!

Om du någon gång har rest söderut på semester, med flygplan, så har du säkert sett alla pooler som pryder trädgårdarna runt medelhavet. Stora, små, runda, avlånga. Alla i djupaste blått som glittrar i solskenet. En syn som är så lockande att du bara vill hoppa i.
Men även här i landet finns det en ökande summa pooler. Var och varannan villaträdgård inrymmer en pool i något slag. Från de enklaste uppblåsbara till rejäla platsbyggda pooler. Och förstås även en och annan jacuzzi, för njutningsbara bad under hela året.

Din egen oas

Hur vill du att din pool ska se ut? Om du ska bygga en egen pool så finns det myriader av olika sätt att göra det på. Du kan köpa en färdiggjuten pool som bara är att sänka ner i en korrekt utgrävd grop. Eller så kan du bygga en pool genom att platsgjuta, mura upp med lecablock eller skapa en naturpool med hjälp av allsköns metoder.
Det beror helt enkelt på hur mycket arbete och pengar du vill lägga ner på byggnationen. Men även hur mycket tid och pengar du vill lägga ner på att hålla poolen i skick. Tänker du efter i förväg så kan du få din alldeles egen oas till mycket liten kostnad.