> Hem \ Bygg framtiden


Bygg framtiden

Bygg framtiden

“Världen bygger inte sig själv. Vi måste hjälpas åt för att nå framsteg. Detta är en stor marknad där det finns mycket att göra och naturligtvis finns det plats för alla att bidra. Vi letar kontinuerligt efter nya perspektiv och möjligheter att utveckla för framtiden.”

Vid etableringen av Cellfab under 2011, var cellarmering som vilken annan innovation som helst. Produkten behövde konkretiseras för att kunna appliceras. Under denna utveckling bildades starka relationer med företag i Sverige och globalt, vilket resulterade i applikation av cellarmering på plats.

Under 2012 fullföljdes målet att färdigställa beräkningar för en förenklad application. Under 2013 var fokus att implementera produkterna för småhus-marknaden där behovet har varit som störst. Efter mycket lyckade resultat som bevisade antaganden gällande applikation av cellarmering har Cellfab etablerat sig på den globala marknaden.

För 2014 ser vi fram emot att fortsätta med hårt arbete, starkt team, framgångsrika samarbeten och långsiktigt realistiska mål. I arbetet med partners utvecklas produkterna ytterligare för nya marknader. Det finns alltid möjlighet för vem som helst att bidra till utvecklingen. Tveka inte att kontakta Cellcraeft för mer information.